Харьков

Харьковские гвардейцы своими руками делали подарки любимым девушкам (фото, видео)

15 февраля 2018 08:10

Напередодні середи Харків переповнював червоний колір, а все тому, що місто очікувало на свято, на яке чекає кожна закохана пара – День Святого Валентина.

Святкова лихоманка не оминула й нацгвардійців. Незважаючи на те, що хлопці далеко від дому та своїх коханих, командування військової частини 3017 Національної гвардії України за підтримки Громадської організації «Спілки багатодітних родин «АММА», яка об’єднує сім’ї міста Харкова та родини учасників АТО, допомогли гвардійцям долучитися до свята.

Днями одне із розташувань частини перетворилося на справжню майстерню: хлопці разом із активістами організації робили своїми руками валентинки, серця-мотанки та різноманітні тематичні вироби до свята.

«Хлопці підійшли до справи дуже креативно, деякі творчі рішення у оформленні, що стосується поєднань кольорів і декоративного оформлення дивують, і в них можна повчитися»,- ділиться враженнями від співпраці з гвардійцями мама трьох дітей і майстриня Луіза Ройс.

Проте, не лише валентинками хлопці вражатимуть коханих: мило у формі сердець, зроблене своїми руками та ще й за допомогою маленьких діток – ось справжній і неочікуваний подарунок.

Задоволені хлопці, щасливі обличчя та повна готовність до свята – ось такий результат цієї теплої зустрічі.

Стас Заботнов, Владислав Васильєв, Анастасія Посашкова

Фото Тетяна Дуднік


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling