Харьков

Ряды Харьковских гвардейцев пополнились мотивированными парнями (фото, видео)

26 ноября 2017 18:22

Гвардійці батальйону забезпечення навчального процесу Національної академії Національної гвардії України, в урочистій обстановці, присягнули на вірність українському народові.

«Сьогодні важлива подія для нас, 37 юнаків із Харківської та Кіровоградської області присягнули на вірність Українському народу. Хочу звернутись до молодого поповнення. Ви починаєте військову службу в лавах Національної гвардії України. Це означає, що ви робите відповідальний крок у своєму житті. Ви присвячуєте себе службі українському народові. Сердечно вітаю Вас з цією знаменною подією, щиро бажаю Вам міцного здоров’я, мужності, наснаги, відданості Батьківщині. Хай Вам щастить!», - привітав присутніх начальник Національної академії Національної гвардії України генерал-майор Сергій Соколовський.

Юнаки, які пройшли заняття на навчальних зборах та отримали бойову зброю, клялися бути вірними і відданими народу України, сумлінно і чесно виконувати військовий обов'язок. На церемонію прийняття присяги були запрошені батьки та рідні гвардійців, які із захопленням спостерігали за військовим ритуалом. Привітання для солдат від батьків та командирів, виконання державного гімну України та постріли козацької гармати є невід’ємною частиною свята складання військової присяги.

«Дорогі наші сини! Прийнявши військову присягу, ви стали справжніми захисниками нашої Вітчизни, тому з честю та гідністю носіть це звання. Служіть чесно і сумлінно, бережіть себе і своїх товаришів», – привітала новоспечених захисників мама солдата Ольга Полянська.

Важливу роль в повсякденній діяльності Академії Національної гвардії посідає один з її підрозділів - батальйон забезпечення навчального процесу, яким командує підполковник Дмитро Дрібноход. Службу в ньому проходять солдати строкової служби та військової служби за контрактом.

Молодики, які склали військову присягу, проходитимуть службу у батальйоні та забезпечуватимуть навчальний процес Академії, виконуючи широке коло покладених на них завдань найближчі півтора роки.

«Сьогодні в нашому житті настала значна подія, яку ми з нетерпінням чекали та ніколи не забудемо. Така подія відбувається лише один раз в житті справжнього чоловіка і запам’ятовується на все життя. У сьогоднішній святковий день хочу подякувати нашим командирам та начальникам, які своєю наполегливою працею виховують з нас справжніх патріотів. Наші батьки тепер можуть пишатися нами!», – зазначив солдат Олександр Мельник.

По завершенню урочистостей, командування Академії запросило батьків на бесіду та відповіли на всі питання, які виникли у них стосовно проходження військової служби їх синів. Батьки мали змогу ознайомитися з умовами проходження служби солдатами та поспілкуватися з безпосередніми командирами підрозділів, в яких будуть служити і навчатися їхні діти.

В свою чергу, командири подякували батькам за їхніх дітей, які присвятити себе військовій службі нашій Батьківщині та розповіли про перспективи проходження подальшої військової служби в лавах Національної гвардії України у якості військовослужбовців за контрактом.

Бажаємо молодим захисникам нашої держави успіху та натхнення у службі!


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling