Политика

У нас война. Боевики активизировались под Луганском

19 сентября 2017 18:46

В течение сегодняшнего дня в районе проведения АТО российско-оккупационные группировки продолжали обстрелы позиций украинской армии.

Как сообщили в штабе АТО, с полуночи обстановка еще больше обострилась на Луганском направлении, где количество вражеских провокаций в последнее время существенно возрастает.

Майже з першої ночі бойовики двічі били з мінометів калібру 120 міліметрів по наших опорних пунктах на підступах до Новотошківського. А близько 7 ранку застосували артилерію калібру 152 міліметри. Також сьогодні під мінометний обстріл ворога потрапили українські укріплення біля Кримського. 

На Донецькому напрямку стрілецька зброя окупантів працювала поблизу Кам’янки та Майорська. А з озброєння БМП ворог бив по наших позиціях на околицях Зайцевого. 

Загалом від початку доби незаконні збройні формування 8 разів порушили перемир’я. 

Водночас, поряд з обороною лінії розмежування українські військові, які безпосередньо не задіяні на передових позиціях, продовжують вдосконалювати професійну майстерність. Так, на минулому тижні підрозділи ВДВ виконали стрибки з парашутом у районі Дружківки. Також на другій лінії оборони не припиняються заходи бойової підготовки у механізованих, мотопіхотних та гірсько-піхотних частинах.

Крім того, не припиняють надавати допомогу місцевому населенню і офіцери груп цивільно-військового співробітництва, які працюють на кожному напрямку. Зокрема, силами однієї такої групи завантажили і привезли дрова для опалення Луганської обласної організації інвалідів.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling