Харьков

Харьковские правоохранители готовы обеспечить общественный порядок во время матча Украина - Сербия

15 ноября 2016 13:53

Об этом сообщается на странице Главного управления Нацполиции в Харьковской области.

Сьогодні о 21-00 на стадіоні «Металіст» відбудеться футбольний матч між збірними України та Сербії. Охорону громадського порядку забезпечить близько 1600 правоохоронців.
Старший інспектор Управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області Станіслав Коваль зазначив, що під час проведення міжнародного матчу між Україною та Сербією очікується близько 30 тисяч вболівальників. Для охорони порядку під час спортивного заходу планується задіяти 700 працівників підрозділів поліції ГУНП в Харківській області, 120 працівників патрульної поліції, 150 курсантів ХНУВС, 120 курсантів ХНУПС ім. Івана Кожедуба, 100 правоохоронців з інших регіонів та 70 бійців Національної гвардії України. Також передбачено оперативний резерв.

З метою запобігання терористичним актам та іншим кримінальним правопорушенням, пов’язаним з використанням вибухових пристроїв і вогнепальної зброї, правоохоронцями організовано проведення посиленого патрулювання центральної частини міста, особливу увагу приділено місцям ймовірного збору футбольних уболівальників – площі, парки, сквери, вокзали тощо.

Правоохоронці звертаються до харків’ян та гостей міста з проханням дотримуватися встановлених адміністрацією правил поведінки на стадіоні, а також не допускати порушень чинного законодавства.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling