Общество

Александр Турчинов: Выборы на Донбассе могут состояться только после вывода оттуда оккупационных российских войск

16 сентября 2015 16:22

Запуск механізму проведення "фейкових" виборів на окупованій території являється демонстративним виходом РФ і підконтрольних їй маріонеток із мирного процесу, визначеного Мінськими угодами. Так прокоментував секретар РНБО Олександр Турчинов сьогоднішні заяви бойовиків про початок "виборчого процесу" на окупованих територіях.

"Вибори в окремих районах Донецької і Луганської областей можуть відбутись лише після виведення окупаційних російських військ з цих територій, відновлення нашого контролю за кордоном, звільнння захоплених державних установ та підприємсті та створення умов, які відповідають вимогам місії БДІПЛ ОБСЄ", - сказав він.

Секретар РНБО нагадав, що відповідно до Мінських угод, вибори повинні проходити "виключно за українським законодавством та під контролем української влади". 

"Провокаціі РФ під назвою "чергові вибори на окупованій території" знову заводить ситуацію в тупик і яскраво демонструють бажання Росії зірвати мирний план звільнення і реінтеграціі окуповної частини Донбасу",- підсумував Олександр Турчинов.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling