Политика

Александр Турчинов: Сильная украинская армия - это единственный фактор, способный остановить агрессию России, которая направлена против всей Европы

19 мая 2015 16:22

Відбулась зустріч Секретаря РНБОУ Олександра Турчинова з делегацією Комітету з питань національної безпеки парламенту Естонії.

В ході зустрічі сторони обговорили питання інтенсифікації співпраці у військовій, економічній та інформаційній сферах.

За словами Олександра Турчинова, наша країна зараз активними темпами відновлює військово-промисловий комплекс, "але без системної співпраці в питаннях військово-технічного співробітництва на міждержавному рівні це досить складно здійснити".

"Наша позиція - сильна українська армія - це єдиний фактор, здатний зупинити агресію Росії, яка направлена проти всієї Європи", - наголосив Секретар РНБО.

Разом із тим, він наголосив, що європейська та євроатлантична інтеграція - головні пріоритетні напрямки нашої країни.

"Для нас надзвичайно важливим є те, як пройде Ризький саміт. Сподіваємось, що окрім загальних декларацій там будуть прийняті конкретні кроки назустріч Україні", - підсумував  Олександр Турчинов.

Своєю чергою, Голова Комітету з питань національної безпеки парламенту Естонії Марко Міхельсон наголосив на тому, що Естонія завжди підтримувала європейський вибір України.

"Ми розуміємо, що та боротьба, яка ведеться вами проти рсійської агресії - це боротьба всіх, хто цінує демократію та свободу", - зазначив Голова Комітету з питань національної безпеки парламенту Естонії, наголосивши, що його країна завжди допомагатиме Україні на її шляху розвитку.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling