Политика

Наконец-то вошел... Руденко стал членом фракции ПР в Харьковском горсовете + (фото)

25 сентября 2013 16:41

В Харьковской „Батькивщине” считают вхождение Андрея Руденко в состав фракции „Партии Регионов” заранее прогнозируемым. Об этом говорится в заявлении областной организации партии.

Приводим текст заявления полностью:

„Входження депутата Харківської міської ради Андрія Руденка до складу фракції Партії Регіонів було абсолютно очікуваним, мова йшла лише про час.

Своєю діяльністю останнім часом Андрій Руденко безапеляційно зарекомендував себе як політичного флюгера – у цієї людини немає власних політичних поглядів, моральних канонів, є лише величезні амбіції, які він ладен задовільняти у будь-який спосіб.

Бути в опозиції до діючого звірячого режиму дійсно складно, ми про це знаємо не з чуток, ми кожного дня відчуваємо величезний тиск на собі. Але за цей час ми вкотре упевнилися в тому, що далеко не в кожної людини вистачає сміливості, сили духу, аби протистояти таким складнощам, не розмінюватися, не відступати з обраного шляху.

Проте, доля зрадників завжди однакова – їх зневажають ті, хто ще вчора стояв з ними пліч-о-пліч, але й так само їх зневажають ті, кому вони зараз готові прислуговувати. Свою долю Андрій Руденко обрав сам.

Єдине питання часу, яке поки що залишається, скільки часу „регіонали” дадуть йому „попанувати” перед тим, як назавжди викинути його на смітник історії, як вже використану та непотрібну річ”, - говорится в заявлении.



Кернес бьет Руденко ногой под зад, 2008 год



"Печенежское поле" 2013 год



ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling