HPL-панелі: універсальне рішення для будь-якого дизайну

HPL-панелі широко використовуються в дизайні. Це композитний матеріал, що складається з декількох шарів паперу. Під час його виготовлення папір просочується смолами та пресується під високим тиском і температурою. Цей процес надає панелям міцність і стійкість до впливу різних факторів.

Чому HPL-панелі – універсальне рішення в дизайні

HPL-панелі надають дизайнерам й архітекторам безліч можливостей для творчості, а їхні характеристики роблять матеріал універсальним рішенням для різноманітних проєктів у галузі будівництва й оздоблення приміщень. HPL панелі мають величезний попит через такі переваги:

  1. Широкий вибір кольорів і текстур. Ринок пропонує розмаїття оздоблювальних варіантів панелей. Це дозволяє дизайнерам створювати унікальні стилі інтер’єру й екстер’єру.
  2. Міцність. HPL-панелі мають високий рівень стійкості до механічних пошкоджень, вологи, ультрафіолетового випромінювання тощо. Завдяки цьому матеріал підходить для використання в різних умовах.
  3. Довговічність. У разі тривалої експлуатації панелі HPL зберігають свій колір, структуру й не втрачають початковий зовнішній вигляд. Термостійкість і вологостійкість уможливлюють безпечне використання матеріалу в приміщеннях з підвищеними гігієнічними та технологічними вимогами, як-от кухня та ванна.
  4. Легкість догляду. Догляд за поверхнями панелей дуже простий. Забруднення легко видаляються за допомогою мильного неабразивного засобу та м’якої губки.
  5. Екологічність. HPL-панелі виготовляються із застосуванням екологічно стійких матеріалів, і вони не містять шкідливих компонентів. Навіть під час нагрівання ці матеріали не виділяють шкідливих для здоров’я людей і тварин парів чи газів.

Де можна використовувати HPL-панелі

Матеріал застосовують у таких галузях:

  • облицювання фасадів будівель;
  • виготовлення меблів;
  • оздоблення дверей;
  • обшивання стін;
  • створення поверхонь для кухні;
  • облицювання ванних кімнат;
  • оздоблення балконів і терас;
  • використання на рекламних щитах тощо.

Де придбати якісні HPL-панелі

Українська компанія TOPOVI пропонує широкий вибір HPL-панелей. У наявності – матеріали для різноманітних сфер застосування, зокрема є фасадні панелі HPL, компакт-плити HPL для обшивання стін тощо. На складах завжди зберігається запас декількох десятків декоративних варіантів. Також здійснюється швидке доставлення панелей на замовлення.

TOPOVI – це ексклюзивний імпортер матеріалів провідних світових виробників. Окрім HPL-панелей, ви також можете придбати в компанії якісний кварцовий й акриловий камінь, широкоформатний керамограніт тощо. Так, понад 50% ринку каменю в Україні припадає на TOPOVI. А ще постачальник пропонує вигідні умови партнерства й індивідуальний підхід до клієнтів. Тому якщо ви хочете вибрати якісний матеріал з різноманіття дизайнів, звертайтеся до TOPOVI.