Суспільство

Червоний Хрест “потужно” відреагував на російський удару по своїй місії: обмежив роботу офісу у Дніпрі

війна
Вантажівка Міжнародного комітету Червоного Хреста горить після російського удару / Фото: Telegram/Омбудсмен Лубінець Дмитро

Офіс Міжнародного комітету Червоного Хреста у Дніпрі призупинить свою роботу після удару по своїй місії на Донеччині 12 вересня.

Про це в етері проєкту “Донбас. Реалі”» розповів речник делегації Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні Олександр Власенко, передає hromadske.

За його словами, після цієї атаки Червоний Хрест перегляне правила безпеки, яких працівники комітету дотримувалися та які працювали “дуже добре” з 2014 року.

“У нас є офіси у Харкові, Дніпрі та Одесі, а також головний офіс у Києві та офіс у Львові, ну і на протилежному боці у Донецьку та Луганську. Ось поки що наш дніпровський офіс припинив роботу на якийсь час. Ми проведемо своє розслідування цієї ситуації, постараємося зрозуміти, чи не було помилок з нашого боку”, — сказав Власенко.

Водночас він відзначив, що найближчим часом МКЧХ в Україні повернеться до звичного режиму роботи, позаяк у прифронтових регіонах залишається чимало людей, які потребують допомоги.

Власенко також заявив, що не знає на 100%, хто винен у цій атаці. За його словами, “не так важливо назвати якихось винних, як важливо зробити так, щоб це не повторилося в майбутньому”.


Теги:

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling