Apple назвала дату виходу iOS 16

Компанія Apple назвала точну дату виходу нової ОС для iPhone Про це повідомляє сайт компанії.

Після презентації, на якій американська компанія представила нові смартфони, смарт-годинники та навушники, на сайті корпорації з’явилися терміни виходу iOS 16. З повідомлення випливає, що нова версія операційної системи для смартфонів буде доступна для завантаження 12 вересня по всьому світу. Актуальна iOS 16 була анонсована у червні.

Також Apple розкрила список пристроїв, які отримають підтримку iOS 16. ОС буде доступна всім смартфонам бренду, починаючи з iPhone 8 і iPhone 8 Plus. Також актуальну iOS можна буде встановити на iPhone X та iPhone SE другого покоління.

Крім того, 12 вересня користувачі Apple Watch зможуть завантажити на свої девайси watchOS 9. Дата виходу операційних систем macOS Ventura та iPadOS 15 – для комп’ютерів та планшетів Apple – не вказана. Зважаючи на все, ОС з’являться до кінця року.


На заході 7 вересня Apple анонсувала лінійку флагманських смартфонів iPhone 14. Також топ-менеджери компанії показали смарт-годинник Apple Watch 8, Apple Watch Ultra та Apple Watch SE та друге покоління навушників AirPods Pro.