Ми не можемо піддаватися на провокації!

Герої не вмирають, навіть коли гинуть фізично, захищаючи Батьківщину!

Але, на жаль, дехто, позичуючи патріотичний бренд, ставить під загрозу національну безпеку країни. Питання — заради яких ідеалів?

Що дійсно трапилось у Мукачево з'ясує слідство, але “медійний шум” та розпочата кампанія вигідні тільки одній країні — Російській Федерації.

Я не ратую за приховування фактів або замовчування теми, я проти упереджених заяв, зміст яких зводиться лише до одного: влада знищує патріотів. Це і є провокація, мета якої розхитати ситуацію в країні. І коли дезінформуванні справжні патріоти­воїни почнуть порушувати присягу, обурена громадськість почне поливати брудом всіх “своїх”, а деякі політичні сили почнуть грати свою гру задля отримання посад. Тоді можна вже не боротися, тоді можна просто капітулювати. Тому що в такому випадку ми не маємо право на свою державність і незалежне існування країни, бо амбіції вище закону, корисні мотиви вище громадських, а відчуття порушеної справедливості витісняє здоровий глузд.

Якщо ми хочемо зберегти свою незалежну Україну, треба припинити робити три речі: по­перше, грати на патріотичних струнах, коли йде мова про застосування гранатометів в глибокому тилу, по­друге, захищати депутатів та поливати брудом увесь патріотичний рух, по­третє, тиражувати меседжи, що провокують розкол суспільства. Зараз потрібна витримка та здоровий глузд задля досягнення істини і збереження країни.

Тільки прозоре та зрозуміле народу слідство може дати відповідь на те, хто правий, а хто виний збройному конфлікті на Закарпатті. Щоб зробити остаточні висновки, потрібно дати професіоналам з МВС, СБУ та прокуратури виконати свої обов'язки задля запобігання нових жертв. І над цим працює міністр МВС, генеральний прокурор та керівник СБУ, в ситуацію включився Президент.

Зараз ми як ніколи не маємо право на помилку. Піддаватися на провокації— це недозволена розкіш. На кону стоїть доля країни!