Техно

Отсутствие прививок - не повод для непринятия ВУЗами документов у абитуриентов. Совместное заявление облздрава и ГУ образования

16 мая 2008 11:14

У зв’язку з появою у засобах масової інформації повідомлень про те, що у вищих навчальних закладах області студентів не допускають до складання заліків та іспитів під час сесії без пред’явлення довідки про наявність щеплень, Головне управління освіти і науки та Головне управління охорони здоров’я облдержадміністрації наголошують - відсутність щеплень не є підставою для нехтування конституційним правом громадян на здобуття освіти.

У зв’язку з цим нагадуємо керівникам вищих навчальних закладів області про неправомірність неприйняття документів на вступ до ВНЗ у абітурієнтів, в яких відсутні щеплення, та неправомірність не допуску до складання заліків та іспитів студентів, у яких відсутні профілактичні щеплення.

У разі виникнення зазначених ситуацій, просимо абітурієнтів та студентів звертатись до Головного управління освіти і науки обласної державної адміністрації. Гарантуємо ретельне вивчення кожного подібного звернення.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling