Общество

Оригінальні подарунки, на які справді чекають чоловіки

15 августа 2022 20:30
  На правах рекламы

Бажання потішити партнера й догодити його вподобанням — місія кожної жінки напередодні святкових днів. У гонитві за оригінальністю й креативом жінки часто перегинають палицю, тож китайські сувеніри й інші непотрібні речі відправляються на далеку полицю в шафі або взагалі передаровуються. Інша річ ексклюзивні подарунки для чоловіків, які виявляють не лише повагу, але й вказують на те, що людиною і її інтересами цікавляться.

ТОП-5 категорій антиподарунків для чоловіків

Те, що жінці може здаватися красивим, практичним і цікавим, чоловіка може розчарувати. Тому не варто дарувати (хіба якщо сам попросить):

  1. Косметику й інструменти для гоління. Все це чоловік може купити собі сам. Ще й врахувати відчуття власного комфорту.
  2. Парфуми. Важко вгадати з ароматом. Хіба якщо людина добре знайома, а на полиці у ванній роками стоїть один і той самий парфум.
  3. Китайські сувеніри й елементи декору. Йдеться про речі, котрі не містять в собі практичної складової. Наприклад, снігова куля на Різдво або незвичайні келихи в наборі.
  4. Краватка. Цей елемент одягу в чоловічій голові тісно пов’язаний з нудною офісною роботою, від якої вони часто хочуть абстрагуватися, особливо у святкові дні.
  5. Подарункові набори. Йдеться про косметику, елітний алкоголь, набори солодощів.

Що ж тоді подарувати чоловікові

Вдалий подарунок — той, який свідчить не лише про турботу й увагу, але й відповідає цінностям і стилю життя. Кожен чоловік на запитання про бажаний презент відповість: функціональний, практичний, корисний. Цікаво, що опитування стверджують, що найочікуваніший подарунок — це автівка. Звичайно, так вразити чоловіка здатні лише одиниці. Тож якщо трохи спустися на землю, то варто віддати перевагу:

  1. Гаджети. На особливі дні — смартфон, планшет, безпровідна Bluetooth-гарнітура. Без приводу — іригатор, портативний програвач, електронна книга. Чоловіки обожнюють інновації, тож будь-яка технологічна новинка — маст-хев у списку вдалих подарунків. Якщо не так добре розбираєтеся в техніці, то краще замовити сертифікат в один з інтернет-магазинів.
  2. Товари для хобі. Кажуть, що наявність кнопок, рухомих елементів і лампочок, котрі мигають, — складові ідеального чоловічого подарунка. Все це можна застосувати в товарах для хобі: риболовні снасті, пристрої нічного бачення для полювання, спортивний інвентар з доставкою додому.
  3. Сюрприз, приготований власноруч. Це може бути романтична вечеря або авторський планер. Чоловіки цінують такі подарунки, оскільки жінка витрачає чимало часу на їх підготовку.
  4. Враження. Ну й куди ж без нових емоцій? Катання на квадроциклах, квадробіатлон, квест-кімната з друзями — подібні пропозиції пропонує Giftmall. Вибір залежить лише від іменинника.

Пам’ятайте, що відшукати вдалий подарунок надзвичайно легко. Достатньо уважно слухати свого чоловіка. І, можливо, заглянути в список його бажань на смартфоні або комп’ютері.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling