Общество

Російські спецслужби створили собі абсолютно хибний образ України - біограф Зеленського

6 августа 2022 19:11

На думку нідерландського журналіста та біографа президента України Володимира Зеленського Стівена Дерікса, російські спецслужби створили собі абсолютно хибний образ України. "Путін думав, що Україну легко завоювати, оскільки в цій країні немає стабільності та багато колабораціоністів", - заявив Дрікс в інтерв'ю ntv.de. Зеленському, однак, вдалося об'єднати українців перед війною. Ну, а щодо населення, то тут Путін давно програв, зазначив нідерландський журналіст.

Щоправда, у розумінні політики Зеленським журналіст менш впевнений. «Мета для нього часто важливіша за принципи», — каже Дерікс.

Речник міністерства оборони Нідерландів написав у Twitter, що ваша біографія Зеленського є першою для західної аудиторії. чому?

Є кілька біографій про Зеленського, які припускають, що читач знайомий з історичним та соціальним контекстом України. Але наша книжка не лише про історію Зеленського, а й України. Обидва пов'язані. Нашою метою було описати розвиток Зеленського і водночас пояснити, як виникла ця війна.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling