Общество

Jaguar F-Pace підготували до нового року. Дізнайтесь про нові функції та системи безпеки

5 октября 2021 09:21
  На правах рекламы

До початку нового року розробники компанії Ягуар Ленд Ровер традиційно оновлюють модельний ряд. Окрім виходу лімітованих версій та нових пакетів персоналізації, у британських автомобілях з'являються покращенні технології підключення й нові системи безпеки. Нещодавно ми дізнались, яким буде новий Jaguar F-Pace 2022 модельного року.

Зустрічайте F-Pace у версії R-Dynamic

У новому році ми побачимо кросовер з пакетом персоналізації R-Dynamic, який робить автомобіль виразнішим та помітнішим на дорозі. Візуально його відрізняють чорні елементи кузова: контрастні дзеркала з матовим покриттям, бампер, радіаторна решітка та рейлінги на даху. Брутальний образ доповнять 20-дюймові колісні диски Style 1067 з виразними червоними супортами.

Оновлений кросовер матиме панорамний дах, що додасть природного світла у салон. Інтер'єр вдосконалять декоративними елементами у стилі Satin Charcoal Ash, металічними накладками на педалях, а також функціональною системою освітлення салону. Відтепер для усіх комплекцій Ф-Пейс доступний опційний пакет із 30 кольорів освітлення.

Нові системи комфорту та безпеки

У 2020 році у британських автомобілях з'явилась інноваційна система очищення повітря, що здатна уловлювати алергени та часточки, розміром РМ 2,5. У 2022 році вона отримає функції відкладеного провітрювання салону, а також вимірювання рівня СО2. Відтепер у налаштуваннях круїз-контролю можна встановити час виїзду, щоб система заздалегідь провітрила салон. Датчик СО2 вимірює рівень вуглекислого газу та збільшує потік свіжого повітря, якщо показник перевищує норму.

Jaguar F-Pace 2022 року матиме інформаційно-розважальну систему Pivi Pro з технологією безпровідного підключення SOTA. Відтепер оновлення мультимедійної системи, фірмових додатків, програм та карт відбувається автоматично через мобільний інтернет. Все завдяки двом незалежним модемам, які забезпечують безперебійне підключення до інтернету та багатозадачність. Стало зручніше слухати музику через стрімінговий додаток, прокладати маршрут в навігаторі та оновлювати систему.

Розробники розширили набір активних систем безпеки, додавши функцію підкермовування. Електронний асистент плавно вирівнює автомобіль у заданій смузі, допомагає тримати дистанцію у потоці, а також керує гальмуванням. З новими функціями автомобілем легше керувати в містах з насиченим трафіком. Маневри стали простішими та безпечнішими, адже електроніка зробить усе, аби не трапилось ДТП.

Слідкуйте за новинами британського виробника на сайті Jaguar Київ Аеропорт, щоб першими дізнатись, коли оновлений Jaguar F-Pace з'явиться в Україні.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling