Политика

Молодіжний Київський безпековий форум, присвячений вступу України до НАТО (трансляція)

11 июня 2021 10:55

11 червня 2021 року Київський Безпековий Форум, заснований фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну», проводить своє дев’яте щорічне молодіжне зібрання.

Цього року Молодіжний Київський Безпековий Форум відбувається напередодні саміту НАТО в Брюсселі, запланованого на 14 червня, і присвячений інтеграції України та держав нашого регіону до НАТО.

Масштабна зустріч об’єднує відомих українських та іноземних політиків, дипломатів, експертів, а також понад чотири десятки молодих професіоналів з усіх регіонів нашої держави та молодих колег з Грузії. Ще кілька десятків учасників присутні онлайн впродовж усіх панельних дискусій та мають можливість ставити запитання спікерам.

Головна мета цьогорічного Молодіжного КБФ – звернутися до держав-членів НАТО з твердою підтримкою і чіткою вимогою вступу України та Грузії до Альянсу.

Серед українських промовців – Голова Київського Безпекового Форуму Арсеній Яценюк, Заступниця Голови Верховної Ради України Олена Кондратюк, Віце-прем’єр-міністр України з європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина, Президент України у 2014-19 роках Петро Порошенко, Голова Комітету Верховної Ради з інтеграції до Європейського Союзу Іванна Климпуш-Цинцадзе, народний депутат України Сергій Рахманін, журналіст Віталій Портников, Директор Київського Безпекового Форуму Данило Лубківський.

До учасників звернуться Спеціальний представник Генерального секретаря НАТО і заступник помічника Генерального секретаря НАТО з політичних питань Джеймс Аппатурай, Державний секретар США у 2005-09 роках Кондоліза Райс, Верховний Головнокомандувач Об’єднаних Збройних Сил НАТО в Європі у 2013-16 роках генерал Філіп Брідлав, Посол Литовської Республіки у США у 2010-15 роках і депутат Литовського Сейму Жиґімантас Павіліоніс, Голова Представництва НАТО в Україні Александр Вінников, Директор Центру інформації та документації НАТО в Україні Вінета Кляйне, а також відомі міжнародні члени Атлантичної Ради.

  • Як об’єднати національні сили України для євроатлантичної мети?
  • Як об’єднати зусилля України і Грузії та інших держав регіону для здобуття членства в НАТО?
  • Яке послання шле молодь України та Грузії до НАТО і що очікує від Саміту Альянсу в Брюсселі?

Ці та інші питання в центрі нашого обговорення.


Київський Безпековий Форум – провідний міжнародний форум України з проблем війни і миру, національної та глобальної безпеки.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling