Политика

Арсеній Яценюк: Головна проблема нинішнього держуправління - відсутність системи. Це перетворює все на хаос

29 марта 2021 19:10

Безсистемність створює глобальні проблеми. Їх ще не видно, але вони завтра-післязавтра вибухнуть. І їх доведеться вирішувати вже не нинішній владі, - наголосив Прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії “Народний фронт” в інтерв’ю Ліга.нет.

Арсеній Яценюк переконаний, що головна проблема державного управління нині - відсутність системи. “Це все перетворює в хаос. А у нас нова форма хаосу: щоденне шоу”.

Крім того, за його словами, політичний істеблішмент країни “перетворився на заручників власного політичного рейтингу і підіграє широким громадським масам в дрімучому, ще пострадянському популізмі”.

Ще однією проблемою він назвав “в цілому лівацькі суспільні настрої”: “Всі в очікуванні дива, а приходять чудовиська”.

"Безсистемність створює глобальні проблеми. Їх ще не видно, але вони завтра-післязавтра вибухнуть. І вже не вони будуть їх вирішувати. Тому що у них немає ні інституційної спроможності, ні розуміння, як це робити”, - наголосив Арсеній Яценюк.

“Якщо ви рік походили в спортзал і добилися гарної форми, це не означає, що на весь залишок життя ви збережете цю форму, кинувши спортзал. Те ж саме відбувається в політичному житті. Потрібно постійно рухатися вперед. Те, що було неймовірним новаторством 10 років тому, вже сьогодні може виявитися забутим неефективним рецептом”, - додав він.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling