Общество

Нацгвардейцы в районе ООС передали подарки детям от Святого Николая

20 декабря 2020 13:03

На День Святого Николая военнослужащие группировки Национальной гвардии Украины в ОТУ «Восток» решили поздравить и передать подарки и сладости воспитанникам Великоновоселковского Центра социально-психологической реабилитации от помощников Святого Николая.

Как сообщили в пресс-службе НГУ, изюминкой стало то, что "каждый из маленьких ангелочков смог сам разрисовать съедобными красками сладости (имбирные пряники), которые приготовили и передали волшебницы из Николаева".

«Сьогодні за дорученням Святого Миколая та його помічників ми завітали до центру, щоб привітати діточок. Хотіли насамперед, щоб діти знали, що про них пам’ятають та піклуються, і щоб здійснити їх маленькі мрії», – говорить психолог групи морально-психологічного забезпечення Юлія Макєєва.

Також, військовий священник (капелан) угруповання привітав присутніх з Днем Святого Миколая та розповів історію виникнення цього свята і його традиції.

«Один з найважливіших днів у році для дітей - це День Святого Миколая. Ще задовго до свята, діти згадують всі свої добрі вчинки та з нетерпінням чекають на подарунок під подушкою», - розповів капелан отець Діонісій.

Талановиті вихованці Центру своїми щирими дитячими емоціями змогли створити для своїх гостей справжнє свято, яке пройшло цікаво, дуже весело та вдало.

Діти й педагоги щиро дякували військовим-захисникам оплесками за неймовірні позитивні емоції та хороший настрій.

Гвардійці вручили дітям солодкі подарунки, а в подяку отримали щирі обійми. А що може бути кращим за теплі дитячі обійми - тільки їхня посмішка!


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling