Общество

За месяц Нацгвардия выявила в ООС более 300 правонарушителей

1 ноября 2020 14:18

За октябрь в районе проведения операции Объединенных сил военнослужащие Нацгвардии задержали более 300 человек по подозрению в нарушении украинского законодательства.

Среди задержанных 9 граждан, которые подозреваются в причастности к незаконным вооруженным формированиям.

Об этом рассказывает пресс-служба ведомства.

***

Кожного дня на блокпостах військові Національної гвардії України перевіряють транспортні засоби, документи та звіряють інформацію з базою розшуку для того, щоб припинити незаконне перевезення зброї, боєприпасів, наркотичних речовин й для виявлення осіб, які порушили закон України.

Минулого місяця військовими нарядами перевірено близько 155 тисяч транспортних засобів та понад 277 тисяч громадян.

Протягом місяця на стаціонарних та мобільних блокпостах затримано 186 осіб, з них: за підозрою у вчиненні кримінальних злочинів - 31 особа, в тому числі у причетності до незаконних збройних формувань – 9 осіб; за скоєння адміністративних правопорушень – 155 осіб. Завдяки пильності гвардійських правоохоронців було вилучено боєприпаси, бойові гранати, кастет, контрафактний алкоголь та наркотичні речовини.

За результатами служби з охорони громадського порядку протягом жовтня затримано 115 осіб: 10 – за скоєння кримінального правопорушення, 105 – за скоєння адміністративного правопорушення.

Під час охорони громадського порядку гвардійці виконали 168 завдань. З них: несення патрульно-постової служби – 106; охорона органів державної влади – 62. Для виконання службово-бойових завдань було залучено 6 055 військовослужбовців.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling