Политика

Часть ВСУ в Нежине расформируют через год, а пока ее сократят

22 октября 2020 19:25

Об этом говорится в материале информагентства Минобороны АрмияИнформ:

У масмедіа дедалі частіше з’являється інформація щодо розформування однієї з військових частин, яка дислокується в місті Ніжин Чернігівської області, та масового скорочення її працівників.

Командування частини запевняє, що наразі така інформація не відповідає дійсності.

– Ми вже отримали відповідне рішення вищого командування про внесення змін у Директиву Міністра оборони України та Головнокомандувача ЗС України щодо перенесення терміну розформування на рік. Скорочені будуть лише вакантні посади, що є в нашому штаті. У подальшому штат частини оптимізують відповідно до покладених на нас завдань. Особовий склад нашої військової частини і надалі виконуватиме свої завдання, – зазначив тимчасовий виконувач обов’язків командира військової частини підполковник Ігор Кізь.

Информацию о том, что база ВСУ будет расформирована, но через год Суспильному подтвердили в местной мэрии.

Расформирование воинской части А4558 в Нежине отложили всегона один год. Об этом сказал секретарь Нежинского городского совета Валерий Салогуб.

Эта военная часть является базой хранения, ремонта и модернизации оружия и техники, находящихся на вооружении ВСУ. И она попала в перечень воинских частей, которые будут расформированы, как не эффективные или ненужные. На базе числятся всего 230 человек.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling