Политика

В ООС сохраняется режим "тишины"

12 сентября 2020 18:18

С начала субботы, 12 сентября, в зоне проведения операции Объединенных сил на Донбассе сохраняется режим всеобъемлющего прекращения огня. Оккупационные войска не обстреливали украинские позиции.

Об этом в ежедневной вечерней сводке сообщает пресс-центр штаба ООС:

Минулої доби, 11 вересня, у районі проведення операції Об’єднаних сил порушень домовленостей, досягнутих 22 липня 2020 року в рамках Тристоронньої контактної групи, зафіксовано не було.

Крім військовослужбовців Збройних Сил України, у районі проведення операції Об’єднаних сил належно виконують свої завдання інші складові сил оборони та правоохоронні органи.

За минулу добу представниками Національної поліції України зі складу Об'єднаних сил виявлено 81 адміністративне правопорушення. Окрім того, підрозділами поліції зведених загонів перевірено 6161 транспортний засіб та 5756 осіб. Також були затримані 9 осіб, яких підозрюють у причетності до збройних формувань Російської Федерації та її найманців.

Через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на контрольовану Об’єднаними силами територію прибуло 1010 осіб, у зворотному напрямку – 1876 осіб. Через КПВВ «Новотроїцьке» лінію розмежування на підконтрольну Україні територію перетнуло 103 особи, у зворотному напрямку – 199 осіб. КПВВ «Мар’їнка» не функціонує.

Перебуваючи в готовності до адекватного реагування на будь-які підступні та провокаційні дії противника, підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling