Политика

Штаб: в ООС продолжает соблюдаться режим прекращения огня

1 сентября 2020 18:40

С начала текущих суток в зоне проведения операции Объединенных сил на Донбассе не были зафиксированы нарушения режима полного прекращения огня.

Об этом в ежедневной вечерней сводке сообщает пресс-центр штаба ООС:

Серед особового складу Об’єднаних сил втрат та поранень немає.

Також у районі проведення операції належно виконують завдання й інші підрозділи Об’єднаних сил. Зокрема, зараз триває ліквідація пожежі, що виникла на Луганщині внаслідок загоряння сухої трави та чагарнику. Підрозділи Збройних Сил України разом з вогнеборцями ДСНС беруть участь в гасінні вогню на площі близько 5 гектарів. Залучено більше 20 одиниць техніки та особовий склад у кількості 90 чоловік. Загрози розповсюдженню пожежі на населені пункти немає.

У прифронтових районах саперами ДСНС розмінувано більше восьми гектарів території та передано на знищення 94 вибухонебезпечних предмети.

Окрім цього, для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об’єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Тільки за минулу добу вони відремонтували 21 будинок. Ще на двадцяти дев’ятьох об’єктах роботи продовжуються.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling