Новости

Канадские армейцы будут готовить медицинских инструкторов и разведчиков для Нацгвардии Украины

28 августа 2020 16:04

В Киеве состоялась рабочая встреча офицеров Главного управления Национальной гвардии Украины с военнослужащими канадской тренировочной миссии «UNIFIER».

Основными темами, которые обсудили стороны, стали проведения подготовки для боевых медиков и разведчиков с участием канадских коллег.

Об этом рассказывает пресс-служба ведомства.

***

Іноземну делегацію очолив майор Крістофер Тимчак, офіцер по взаємодії – командир групи підготовки «НГУ» Об’єднаної оперативно-тактичної групи в Україні. Національну гвардію на зустрічі представили начальник військово-медичного управління полковник Олег Михайлик, офіцери управлінь міжнародного співробітництва, бойової та спеціальної підготовки, а також головний старшина НГУ.

Зокрема, сторони обговорили проведення тритижневого курсу для гвардійських інструкторів за програмою підготовки бойових медиків. Підготовка проходитиме восени на базі Навчального центру НГУ, що дислокується в місті Золочеві Львівської області. До тренувань залучатимуться канадські інструктори.

Також на найближчий час сплановане проведення підготовки для гвардійських розвідників, яка проходитиме за навчальною програмою базового курсу підготовки розвідників НГУ. Цю програму упродовж минулого місяця створювала спільна робоча група, до якої увійшли як канадські спеціалісти, так і гвардійці. Навчання проходитиме на Київщині, у Центрі підготовки до спеціальних дій Міжнародного міжвідомчого багатопрофільного центру підготовки підрозділів НГУ.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling