Политика

Командующий НГУ поблагодарил всех бойцов за образцовое выполнение заданий, мужество и профессионализм

25 августа 2020 16:13

Соответствующее обращение Николая Балана опубликовала пресс-служба НГУ.

***

Шановні військовослужбовці, працівники та ветерани Національної гвардії України!

Учора ми відзначали одне із найважливіших державних свят – річницю здобуття Незалежності.

По всій країні пройшли урочисті заходи за участю представників державної та місцевої влади, наших військовослужбовців, учасників ООС та АТО, ветеранів, волонтерів, усіх громадян України.

У взаємодії з усіма складовими Міністерства внутрішніх справ України ми забезпечили спокій і безпеку в містах під час святкування. Водночас, підрозділи Нацгвардії, залучені до виконання завдань в складі операції Об’єднаних сил, продовжують виконувати свої обов’язки, щоденно відстоюючи нашу незалежність.

Ми пам’ятаємо кожен подвиг тих, хто загинув у боротьбі за незалежність України. У День Державного прапора України, Президент України вручив орден «Золота Зірка» сестрі сержанта Сергія Михальчука, який у бою прикрив собою свого побратима. Цього високого звання він був удостоєний посмертно. Світла пам'ять і шана усім бойовим побратимам, які віддали життя за Вітчизну.

За бойові заслуги, мужність, високий професіоналізм та зразкове виконання поставлених завдань особовим складом, почесні найменування присвоєні 23-й окремій бригаді з охорони громадського порядку та 4-й бригаді оперативного призначення Національної гвардії України.

Держава піклується і про добробут своїх захисників. Цими днями 35 сімей нацгвардійців отримали житло. Більшість з них – учасники бойових дій. З кожним роком кількість військовослужбовців, які отримують житло, збільшується. Загалом з 2014 року у Нацгвардії житло отримали понад 1800 родин. До кінця поточного року планується додатково отримати ще близько 200 житлових приміщень.

Дякую кожному солдату, сержанту, офіцеру за службу. Від щирого серця бажаю Вам та Вашим родинам благополуччя, віри в себе, життєвих сил та наснаги. А нашій єдиній і неподільній Україні – миру і процвітання!

Слава Національній гвардії України!

Слава Україні!

З повагою

Командувач Національної гвардії України

генерал-полковник Микола БАЛАН


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling