Харьков

В Харьковской области контрразведка СБУ арестовала боевика так называемой "ДНР" (фото, видео)

22 мая 2020 15:01

Контрразведка Службы безопасности Украины задержала боевика террористической организации "ДНР".

Об этом сообщает спикер СБУ Владислав Абдула.

Оперативники спецслужбы установили, что житель Донецка является боевиком так называемого "1 АК ДНР" и входит в танковый экипаж террористов. Он нелегально приехал в Харьковскую область для посещения родственников.

Контррозвідка СБУ зафіксувала факт перебування бойовика на підконтрольній українській владі території та затримала його під час повернення до незаконного збройного формування через кордон з РФ.

У ході огляду речей зловмисника правоохоронці вилучили військовий квиток так званого «міністерства оборони ДНР» з відмітками про проходження служби та закріплену зброю, а також посвідчення члена фейкового «громадського руху Донецької республіки». У ноутбуці і телефоні бойовика також виявлено фото- та відеоматеріали із доказами проходження служби в танковому підрозділі терористів та застосування ним зброї.

У межах розпочатого кримінального провадження за ч. 2 ст. 260 Кримінального кодексу України бойовику повідомлено про підозру у вчиненні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Тривають слідчі дії.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling