Политика

В Украине начинает работу Киевский форум безопасности (трансляция)

3 апреля 2020 14:35

Об этом на своей странице в соцсети сообщают организаторы форума.

Отмечается, что в условиях карантина, форум будет работать онлайн:

Київський Безпековий Форум розпочинає регулярне проведення публічних он-лайн зустрічей відомих українських та іноземних експертів та посадовців.

Форум ініціює громадську антикризову місію для підготовки рекомендацій з першочергових політичних, економічних та безпекових дій України.

Перша он-лайн дискусія #KSF буде присвячена одній з найважливіших проблем країни: як не допустити економічного колапсу та створити умови для виходу України з кризи?

Участь у розмові візьмуть Прем’єр-міністр України у 2014-16 роках, засновник фонду «Відкрий Україну» Арсеній Яценюк, новопризначений Міністр фінансів України Сергій Марченко Sergii Marchenko, Президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер Andy Hunder, Президент Європейської бізнес асоціації Томаш Фіала, старший радник Атлантичної ради Андерс Аслунд, а також Директор економічних і соціальних програм аналітичного Центру Разумкова Василь Юрчишин.

Модератор дискусії – Данило Лубківський, член Наглядової ради фонду «Відкрий Україну», колишній заступник Міністра закордонних справ України.

Пряма трансляція розмови на інформаційних ресурсах відбудеться в п’ятницю, 3 квітня 2020 року, з 15:00 до 16:00.

Київський Безпековий Форум – провідне міжнародне зібрання України для обговорення проблем миру і безпеки. Форум заснований у 2007 році. Ініціатор та засновник КБФ – фонд Арсенія Яценюка Open Ukraine.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling