Общество

Раненые, но несокрушимые: гвардейцы прямо из госпиталей поздравили украинцев (видео)

29 декабря 2019 18:14

Подходит к своему завершению 2019 год и мы приближаемся к новогодним праздникам. Большинство гвардейцев Бригады быстрого реагирования Нацгвардии Украины будут встречать праздничные дни на фронте, но некоторым из них придется провести их в госпитале.

На днях главный старшина НГУ, командир части 3018 и собратья поздравили «несокрушимых» гвардейцев с наступающими праздниками в госпиталях.

Гостомельские воины же и сами передали свои пожелания боевым собратьям и всем гражданам Украины, а вместе с пожеланиями - и свою веру в будущую победу для Украины.

– Нам потрібно створювати міцну українську армію, тож нехай будуть уважними на фронті й не потрапляють сюди, – каже боєць із позивним «Кавун». – Я цього не рекомендую. А так, нехай гідно служать і бережуть себе. А поранені нехай скоріше одужують. Народу ж хочу побажати, щоб вірили в нас, і ми неодмінно переможемо!

Гвардієць із позивним "Добриня", як завжди перебуваючи у чудовому гуморі, вже сумує за фронтом: «Я не вмію придумувати красиві побажання, – сміється він. – Дайте мені мого кулемета і поверніть на фронт, ось це і буде найкращим проявом моєї любові до побратимів!»

– Вітаю всіх наших хлопців із новорічними святами! – каже Каспер. – Нехай у наступному році вас супроводжує тільки успіх та перемоги. Також привітаю наших українців, наших патріотів з новим 2020 роком. Ми не зупинимося і будемо продовжувати боротьбу за нашу країну, нашу землю і наших людей!

«Сивий» небагатослівний, але налаштований оптимістично: «Хочу побажати побратимам, нехай служать. Це дуже важливо для нас усіх і всієї країни. Я впевнений, що ми переможемо. А люди нехай не забувають про нас».

Позивний «Патрік» з тяжкими уламковими пораненнями від російських ВОГ-17 також долучається до вітань: «Хочу щоб усі наші вояки з ротації повернулися цілими, бо я дуже хочу їх зустріти. А українцям хочу побажати, щоб пам'ятали про нас. Про те, що ми є. Що у нас одна країна, в якій триває війна з окупантом».


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling