Харьков

Аброськин: на Харьковщине идет война за передел сфер преступного контроля

28 октября 2019 14:41

Такое мнение на своей странице в соцсети высказал экс-заместитель главы Национальной полиции Украины Вячеслав Аброськин.

Приводим полный текст в оригинале:

"25 жовтня цього року була вже не перша невдала спроба вбити «Жору» Ісакова, який є членом злочинного угруповання «Князя». Цей факт доводить, що триває довготривала війна за перерозподіл сфер злочинного контролю саме в Харківській області.

Що цікаво, так це сам кілер Олексій Тітов, мешканець Горлівки Донецькоі області. З 2003 року він відбував покарання за вбивство саме в Харківській області, Диканівська виправна колонія #12. На тюремном сленге мав статус «козла», працюючи в господарчій обслузі, й був достроково звільнений в 2009 році. Це підтверджує основну версію, що харьківську злочинну еліту підтискає донецька, вимушені «переселенці».

Аналізуючи всі події, які проходять в нашій країні останнім часом, можна сказати, що паралельно зі зміною політичного керівництва проходять відповідні зміни й в злочинному світі, змінюються сфери впливу «злодіїв в законі» і лідерів злочинних угруповань. Без зброї та вибухових пристроїв не обійдеться, будуть вбиті й не тільки з кола злочинців, а й випадкові громадяни.

Також ще не поставлена остання крапка щодо позбавлення статусу «злодія в законі» Андрія «Львівського», коли три законника побили останнього та зняли «злодійську корону». До речі, зі слів присутніх «допоміг» їм в цьому злочинний авторитет на прізвисько «Юрко Молдован», який на «злодійській сходці» , був запрошений як «свідок», де надав правдиві «покази» відносно свого кума Андрія «Львівського». Ось ці «покази» можуть коштувати йому власного життя з подальшим перерозподілом його легального і тіньового бізнесу. До речі, в злочинному світі система захисту «свідків» не працює зовсім.

Але, у побитого приниженого та «разкоронованного» законника Андрія «Львівського» є шанс повернути свій статус «злодія в законі». Й в злочинному світі є свого роду апеляція: для цього йому потрібно зібрати впливових законників, які вислухали би його пояснення, також трьох «злодіїв», причетних до його побиття, «Умку», «Нодара Руставського», «Дато», які повинні обґрунтувати свої дії.

Що цікаво, «Львівський»/«Нєдєля» повинен повністю профінансувати цю сходку, забезпечити безпеку, але саме головне - запевнити прибувших, що поліція або інші правоохоронні підрозділи не будуть їм протидіяти саме під час цього «заходу».

Зазвичай така «апеляція» коштує для законника до 10 млн долларів.

Для протидії не з рядовим складом злочинних угруповань, а саме з лідерами злочинних організацій, «злодіями в законі» нам потрібний новий інструмент - закон. Без цього не буде подальшого розвитку нашої країни, бо вони тягнуть нас всіх донизу".


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling