Политика

В Минобороны признали, что условия службы в ВСУ далеки от "привлекательных" (видео)

12 октября 2019 12:39

«Кар’єра військового обов’язково має бути конкурентоспроможною. Військовослужбовці мають розуміти, що у них будуть хороші перспективи у проходженні службі, що вони зможуть отримати сучасну освіту, достойне грошове забезпечення та соціальне обслуговування».

Таке переконання 11 жовтня висловив Міністр оборони України Андрій Загороднюк під час урочистого зібрання з нагоди Дня захисника України, яке відбулося в Міноборони.

Керівник оборонного відомства вважає одним із головних завдань для Міноборони створення належних умов проходження служби військовослужбовцям у Збройних Силах України. При цьому Міністр зауважив, що сьогодні болючим соціальним питанням є забезпечення службовим житлом, тому чимало першочергових напрацювань команди Міністерства спрямовані на вирішення саме цієї проблеми.

— Невдовзі здамо один з нових об’єктів, наступного року також запланована серйозна робота щодо якнайшвидшого вирішення житлового питання, — наголосив він.

Андрій Загороднюк підкреслив також, що умови служби та праці у Збройних Силах України мають бути привабливими — як для військовослужбовців, так і для цивільного персоналу.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling