Общество

Командующий НГУ посетил международную выставку "Оружие и безопасность - 2019" (фото)

12 октября 2019 10:02

Командувач Національної гвардії України генерал-лейтенант Микола Балан відвідав спеціалізовану виставку «Зброя та безпека – 2019». Виставка спрямована на розвиток української оборонної промисловості, удосконаленню технічної оснащеності правоохоронних та силових структур, а також просування на світовий ринок нових видів озброєнь і техніки спеціального призначення. Крім того, виставка відкриває нові перспективи міжнародного військово-технічного співробітництва для українських виробників оборонного оснащення.

«Як показує досвід країн-партнерів, у першу чергу необхідно дбати про військового, про правоохоронця, про його безпеку. Тоді він буде якісно виконувати завдання», - наголосив генерал-лейтенант Микола Балан, якого цитує прес-служба НГУ.

Командувач оглянув сучасні зразки озброєння, легкі броньовані машини, керовані ракети і артилерійські снаряди, безпілотники, прицільні комплекси, піхотну зброю, бронежилети, тепловізори та багато іншого.

«Ми вже визначилися з єдиними підходами щодо техніки та озброєння, а тепер тільки вибираємо, вивчаємо, радимося, у тому числі і з закордонними партнерами. Щоб ми могли взаємодіяти як на навчаннях, так і при практичних діях. Інакше кажучи – розмовляти «однією мовою» та працювати з однаковим калібром», - зазначив командувач Нацгвардії.

Варто відзначити, що за багато років проведення виставка стала загальновизнаним демонстраційним майданчиком і бізнес-платформою для розробників, виробників, постачальників і замовників зброї та оборонного оснащення.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling