Харьков

Харьковские гвардейцы завоевали "серебро" на Всеукраинских соревнованиях (фото)

18 сентября 2019 14:27

У Миколаєві пройшли Всеукраїнські змагання з CrossFit серед команд Power Athletic Challenge. Організаторами змагання стали самі кросфітери.

Участь у змаганнях взяли 64 команди з числа цивільних та військовослужбовців з різних міст країни. Серед них були й учасники Національної академії Національної гвардії України – доцент кафедри фізичної підготовки та спорту майор Артем Турчинов та курсант третього року навчання факультету логістики молодший сержант Іван Сіліч.

Змагання складалися з 5 комплексів, кожен з яких включав в себе наступні вправи: гребля, махи гирі, стрибки через тумбу, присідання з мішком, підтягування до грудей, станові тяги, лазіння по канату, виходи на кільцях та перекладині. На виконання комплексу надавалося 12 хвилин.

«Усі комплекси були направлені на перевірку сили, витривалості, спритності та швидкості. Вправи ми виконували у парах, це і ускладнювало весь процес змагань. Та нас це ніяк не злякало, а навпаки, відчуваючи підтримку один одного викладалися на повну, адже хотіли довести, що команда Академії достойна перемоги. Ми показали найкращий результат під час 4 комплексів, пройшли у фінал та вибороли 2 місце серед усіх команд. Закрили комплекс трохи більше, ніж за 12 хвилин», - зазначив майор Артем Турчинов.

Готуватися до змагань військовослужбовці розпочали у серпні. Майор Артем Турчинов зазначає, що тренування у них проходили в режимі онлайн, адже у цей час Іван знаходився у відпустці в іншому місті.

Варто зазначити, що учасникам змагань заздалегідь не повідомляють, що саме включатимуть в себе комплекси: «Чим зацікавлює кросфіт, так це тим, що ти не знаєш чого очікувати, які вправи потрібно буде виконувати під час змагань. Ми це дізнаємося вже безпосередньо під час змагань», - додає офіцер.

На питання про те, які емоції Артем Турчинов відчув під час змагань, він відповів, що найбільше вразила підтримка людей, які прийшли вболівати та підтримати учасників.

«Дані змагання проходили в Миколаєві у День міста і багато людей прийшли подивитися, що тут діється. Найприємнішим було те, що люди підтримували, вболівали за нашу команду, відстежували всі наші результати, і вже в кінці на п’єдесталі ми розгорнули прапор Національної гвардії України було дуже багато оплесків. Підтримка саме цивільного населення приємно вразила, адже це означає, що люди довіряють нам та безпосередньо Національній гвардії».

Дані змагання та особливо перемога надали військовослужбовцям Академії поштовху для подальшого фізичного розвитку та самореалізації. Особливо для молодшого сержанта Івана Сіліча дані змагання – це прагнення ще більше приділяти часу кросфіту та у своєму майбутньому навчати курсантів системі фізичної підготовки.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling