Политика

В Национальной гвардии Украины обсудили планы сотрудничества с США на 2020 год

18 сентября 2019 07:43

Пройшла робоча зустріч представників Головного управління Національної гвардії України з представниками Національної гвардії Каліфорнії (США) та Відділу оборонного співробітництва при Посольстві США в Україні у межах роботи Багатонаціонального об’єднаного координаційного комітету. У засіданні взяли участь і представники Об’єднаної оперативно-тактичної групи Збройних сил Канади в Україні, що активно співпрацюють з Нацгвардією України.

Учасники зустрічі обговорили результати співпраці та визначили напрями, за якими проводитиметься подальша робота.

З американською стороною обговорено можливості подальшої співпраці у інженерній і медичній галузях, з питань розвитку сержантського корпусу, системи зв’язку та кібербезпеки в НГУ, організації підготовки особового складу. Також було оглянуто стан реалізації плану розбудови міжнародного міжвідомчого багатопрофільного центру підготовки підрозділів НГУ у Старому, здобутки заходів співробітництва з колегами з США і Канади та особливості проведення спільних навчань.

Нагадаємо, головним завданням Об’єднаного комітету є розроблення та впровадження ефективних механізмів взаємодії сил оборони України та США у процесі їх реформування.

Багатонаціональний об’єднаний координаційний комітет з питань військового співробітництва та оборонного неодноразово надава Національній гвардії України матеріально-технічну допомогу. Зокрема, у 2018 році в рамках роботи БОКК Національна гвардія України отримала матеріально-технічну допомогу від Уряду США на загальну суму 25, 2 млн дол США.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling