Харьков

В Харькове Академия Нацгвардии проводит отбор кандидатов на заочную форму обучения

4 сентября 2019 20:26

У Національній академії Національної гвардії України проходять вступні випробування для абітурієнтів заочної форми навчання.

На навчання здійснюється відбір студентів для отримання освітнього ступеня «бакалавр» та «магістр». Крім вищезазначених кандидатів, вступають і офіцери з підрозділів Національної гвардії та інших силових структур, які бажають навчатися для здобуття оперативно-тактичного рівня підготовки. Навчання буде проходити за коштами фізичних осіб.

Усі кандидати повинні скласти додатковий іспит за спеціальністю, комплексний екзамен за спеціальністю та екзамен з іноземної мови. Крім того, офіцери складають іспит з фізичної підготовки.

«Завдання екзаменаційної комісії надзвичайно важке, адже відібрати кандидатів на навчання – це завжди наполеглива та складна робота, особливо це стосується відбору офіцерів. Кожен офіцер має значний досвід служби у військах та розуміє, що саме зараз – час показати себе з найкращої сторони, продемонструвати свої навики і здібності та довести, що кожен достойний навчатися на оперативно-тактичному факультеті Академії», – зауважив начальник Національної академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

Наприкінці тижня пройде заключне засідання приймальної комісії, головним завданням якої стане доведення результатів іспитів до кандидатів та зазначення прізвищ тих, хто став слухачем та студентом Академії.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling