Политика

Гриневич положительно оценила нового министра образования

29 августа 2019 22:40

Об этом бывший министр образования и науки Лилия Гриневич написала на своей странице в соцсети:

11-м Міністром освіти і науки України призначено Ганну Новосад – людину, яка впродовж останніх років була невід’ємною частиною команди МОН. Саме за моєї каденції вона очолила стратегічний директорат міністерства.

В цій країні не буде людини, яка вболіватиме за успіх Ані більше, ніж я. Вона – це здоровий глузд і надзвичайно професійний підхід до питань. Попереду багато викликів, зокрема, викликів лідерських, але я вірю, що вона зробить усе можливе, щоб впоратись із ними.

Зараз в суспільстві дуже багато надій, віри та сподівань – відповідати їм, це ще те завдання.

Я щиро переконана, що в цій країні нема посади важливішої і відповідальнішої, ніж крісло Міністра освіти і науки. МОН часто недооцінюють у політичних іграх, з цієї посади дійсно неможливо нажити статків чи зробити миттєві перетворення, які вплинуть на всю країну зараз. МОН – це Міністерство майбутнього.

Ми збудували хороший фундамент та розпочали зведення принципово нової структури освіти та науки в нашій країні. Це гарна основа для подальших перемог, яскравих звершень та нових починань.

Я зичу новопризначеному Міністру успіху. На шляху розвитку і вдосконалення освіти та науки Аня завжди зможе розраховувати на мою підтримку.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling