Общество

В День Украинского Флага бойцы ВСУ передали подарки детям африканского государства Конго (фото)

28 августа 2019 08:46

У День Державного Прапора України військовослужбовці 18 окремого вертолітного загону, який виконує завдання Місії ООН зі стабілізації у ДР Конго, в черговий раз завітали з подарунками до дитячого будинку у місті Гома.

Подібна акція вже стала доброю традицією, та цього разу окрім продуктів, засобів гігієни та навчального приладдя, українські військові прихопили з собою кілька коробок з іграшками для малечі, повідомляє прес-служба Міноборони України.

— Звичайно, ми не можемо замінити батьків цим дітям, але створити їм святковий настрій — ось що нам під силу. Іграшки, які ми вручили сьогодні, подарували малечі купу позитивних емоцій. А що може бути приємніше за радісні обличчя дітей, — розповів заступник командира 18 ОВЗ з морально-психологічного забезпечення підполковник Володимир Дацко.

Також офіцер зазначив, що усі іграшки були зібрані та передані до ДР Конго дружинами військовослужбовців українського вертолітного загону, які теж вирішили долучитися до благородної справи їхніх чоловіків. Він подякував всім, хто не залишився байдужим та приєднався до цієї доброї справи.

На знак вдячності, діти теж приготували своїм благодійникам сюрприз — зустріли їх піснями та танцями, а по завершенню візиту, разом з гостями та своїми новими іграшками зробили колективне фото на згадку.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling