Политика

На Николаевщине завершились двусторонние командно-штабные учения ВСУ

20 августа 2019 08:22

На полігоні «Широкий лан» завершилися двосторонні командно-штабні навчання за участю 28-ї окремої механізованої бригади, повідомляє прес-служба МО.

У 235-му Міжвидовому центрі підготовки військових частин та підрозділів останнім часом було гаряче: планування, тестування нової системи управління, керування боєм і діями підрозділів, наступ, оборона, розвідка, форсування водних перешкод, готовність у будь-який момент відбити удар противника та завдати його самим — це тільки частина завдань під час двосторонніх командно-штабних навчань.

— Ми не знали заздалегідь нічого: кожна ввідна від вищого керівництва, кожен маневр противника був для нас несподіванкою. Командири ухвалювали рішення по ходу — брали на себе відповідальність і самостійно вирішували успіх бою — звісно ж, під вправним і вмілим керівництвом штабу, — розповідає командир 1-го механізованого батальйону.

Підбиваючи підсумки навчань, командувач Оперативного командування «Південь» високо оцінив роботу всіх підрозділів бригади та оперативність всіх командирів щодо ухвалення рішень. А командир бригади полковник Максим Марченко подякував кожному військовослужбовцеві за виявлені старанність і професіоналізм.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling