Харьков

В Харькове приветствовали лучших разведчиков Украины (фото, видео)

16 августа 2019 16:04

Переможців змагань серед взводів розвідки спеціального призначення відзначили у Східному територіальному управлінні.

Сьогодні бійці розвідувального взводу спеціального призначення військової частини 3017 взяли участь в урочистому шикуванні та піднятті Державного Прапора України разом з особовим складом Східного теруправління НГУ. Їм вручили пам’ятні подарунки та відзначили за перемогу у відомчих змаганнях.

«Надзвичайно висока оцінка вишколу особового складу військової частини 3017 була дана командувачем Національної гвардії України та начальником управління розвідки. Це означає, що офіцери, прапорщики, старшини і контрактники вашого підрозділу зробили надзвичайно рішучий крок вперед. Велика сила духу, спроможність у важкі моменти, на незнайомій місцевості, виконувати задачі за призначенням, злагодженість підрозділу – все це складові Вашого успіху. Всі ми пишаємося Вами», – зазначив начальник Східного територіального управління Олег Сахон.

Просто з плацу хлопці зібралися на стрільби, і перед від’їздом розповіли нам про враження та перебіг змагань.

«Ми отримали гарний досвід, змогли проявити те, чому нас вчили. Це робота офіцерів, і усіх нас. Справа у тім, що нам потрібно було вигризати кожен бал на кожному з етапів. Смуга перешкод, рукопаш, пошук, стрільба, топографія – ти особисто проходиш все це – і від цього залежить результат цілої команди», – розповів розвідник з позивним «Лі».

Нагадаємо: I – місце виборов взвод розвідки військової частини 3017, II - місце розділили представники військових частин 3027 та 3028, III - місце посів взвод розвідки військової частини 3029. Кубок кращого взводу розвідки є перехідним, тож чергова битва за нього вже за рік.

Сергій Молотков


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling