Харьков

На Харьковщине бойцы подразделений теробороны успешно отразили нападение условного противника

24 июля 2019 14:47

На Харківщині з резервістами та військовозобов’язаними підрозділів окремої бригади територіальної оборони тривають планові заняття з основних предметів бойової підготовки. Для цього залучають кращих армійців та використовують потенціал бойових частин та навчальних установ Харківського і Чугуївського гарнізонів.

Так, минулого разу на базі навчального полігону Військового інституту танкових військ Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» проведено комплексні заняття з тактичної та розвідувальної підготовки.

За легендою навчань наші воїни висунулися складним маршрутом у заданий район. Та на їхньому шляху опинився ворожий підрозділ. Після умовного знищення ворожої диверсійно-розвідувальної групи, довелося зайняти оборону і відбити напад противника.

- Протягом одного дня із захисниками України попрацювали військові викладачі, а також кращі офіцери райвійськкоматів, які мають бойовий досвід. У результаті бійці підрозділів тероборони успішно відпрацювали усі тактичні питання, навчилися новому і вдосконалили професійні навички, - розповів військовий комісар Харківського обласного військового комісаріату полковник Юрій Калгушкін.

Наступного разу заняття із резервістами та військовозобов’язаними підрозділів територіальної оборони планується провести на базі однієї з військових частин Чугуївського гарнізону.

Дмитро Горбунов, «АрміяInform»


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling