Общество

В Мариуполе молодые гвардейцы присягнули на верность украинскому народу (фото)

21 июля 2019 18:19

На стройовому плацу військової частини 3057 Національної гвардії України військовослужбовці молодого поповнення склали присягу на вірність Українському народові.

Молоді воїни присягнули урочистою клятвою на вірність українському народові та державі, додержуватися законів України, не зрадити й боронити народ та кордони нашої країни.

До військовослужбовців та гостей звернувся командир військової частини 3057 полковник Олександр Крячко: «Сьогодні ми відзначаємо славетну подію, як у житті молодого поповнення, так і їх батьків. Кожен, хто стає в ряди Національної гвардії України розуміє, що з цього моменту на його долю випадає почесний шлях – захист Батьківщини».

На військовому ритуалі були присутні батьки, рідні та близькі новобранців. Матері не могли стримати своїх сліз, бо вони вперше бачили своїх дітей змужнілими і у військовій формі.

«Для нас ви – діти, брати, кохані. Але для нашого народу – кожен з вас є захисником України! Бажаємо Вам з гідністю пройти службу. Знайти справжніх друзів, побратимів на все життя. Щоб протягом всього наступного життя ви могли з радістю і гордістю ділитись своїми розповідями про часи служби, про своїх наставників, згадувати з теплотою і вдячністю за отримані знання і навики. Нехай час служби мине як приємна і корисна пригода», - побажала мати гвардійця Марія Подобайло.

До військовослужбовців з божим словом звернувся капелан військової частини, який благословив юнаків, прочитавши молитву й окропивши їх святою водою.

Згодом гості урочистостей мали змогу ознайомитись зі зразками озброєння та військової техніки, якими оснащена Національна гвардія, а також зустрітись із командуванням частини. Після цього юнаки, котрі цього дня стали повноцінними військовослужбовцями, вирушили у звільнення, щоб провести вільний час та поділитись зі своїми рідними та близькими враженнями від служби.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling