Харьков

Харьковчан просят собрать книги для детей, обучающихся в больницах

6 июля 2019 15:37

Дітям, які знаходятся на лікуванні у медзакладі потрібні підтримка й любов. А ще їм потрібна освіта й книжки. Бажано, про супергероїв. Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомляють організатори акції.

7 липня о 21:00 на площі Конституції у Харкові відбудеться благодійна акція «Учительство – дітям: книжки про супергероїв і супергероїнь». EdCamp Ukraine, проект Школа Супергероїв та телеведуча каналу 1+1 Наталія Мосейчук просять освітян та всіх небайдужих принести книги для дітей, що навчаються у лікарнях. Книжки розповсюдять по лікарнях в рамках проектів Школа супергероїв та Право на освіту — надання шкільної освіти дітям, які знаходяться на лікуванні у медичних закладах та навчаються там.

Це має бути сучасна дитяча або підліткова художня книга. Але не забудьте залишити у книзі свій підпис або побажаннями юним читачам.

Збір книжок буде проходити разом з встановленням Рекорду України на підтримку учительскої професії . Це буде найбільша кількість населених пунктів, які коли-небудь долучилися до флешмобу педагогів під час прямого включення. Для встановлення рекорду на площі зберуться близько 600-700 педагогів – експерти й експертки з 20 країн світу, учасниці й учасники та волонтерський корпус П’ятої національної (не)конференції EdCamp Ukraine 2019, команда ГО «ЕдКемп Україна».

В акції візьмуть участь міністерка освіти і науки України Лілія Гриневич, голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична, Уповноважений Президента з прав дитини Микола Кулеба, фронтмен гурту Antytila / Антитіла Тарас Тополя, телеведуча Слава Фролова, а ведучою рекорду буде зірка ТСН Наталія Мосейчук.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling