Политика

Арсен Аваков обсудил с представителем Госдепа США безопасность во время парламентских выборов

3 июля 2019 20:01

Арсен Аваков провів зустріч з Джорджем Кентом, помічником Заступника Державного секретаря Сполучених Штатів Америки у справах Європи та Євразії під час 3-ої Міжнародної конференції з питань реформ в Україні в м. Торонто, Канада.

Під час зустрічі було обговорено порядок і систему забезпечення дотримання законності і безпеки виборчого процесу, повідомляє прес-служба МВС України.

«Проведення чесних та прозорих виборів – це питання національної безпеки. Ми із завданням впоралися та задали високу планку рівня забезпечення виборів Президента України. Суспільство сприйняло цю філософію. Ми стали свідками нової культури виборчого процесу. Наразі всі підрозділи МВС готуються до забезпечення позачергових парламентських виборів по всіх можливих позиціях», - наголосив Арсен Аваков.

Міністр запевнив представника Держдепу США у здатності всіх органів системи МВС забезпечити стабільність у суспільстві і державі, рішуче протистояти будь-яким спробам дестабілізації, гібридним атакам та незаконним методам передвиборчої боротьби. Для цього будуть залучені усі підрозділи та фахівці з кіберзахисту.

«Зважаючи на успішні президентські вибори з точки зору забезпечення безпеки, ви вже маєте позитивний досвід, який буде використано й під час парламентської компанії», - наголосив Джордж Кент.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling