Харьков

Глава полиции Буковины получил высшую награду Слобожанщины (фото)

3 июля 2019 14:50

Днями, у Чернівецькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської відбулися урочистості, присвячені річниці створення Національної поліції України.
Сюрпризом для чернівецьких спецпризначенців, став приїзд депутата Харківської обласної ради Анатолія Гацька. Від імені депутатського корпусу області він подякував буковинським поліцейським за вагомий внесок у збереження миру на території Слобожанщини та її цілісності у 2014 році і вручив відзнаки Харківської облради.

Так, Почесною відзнакою "Слобожанська слава" був нагороджений депутат Харківської обласної ради, начальника ГУНП в Чернівецькій області, генерал поліції ІІІ рангу Анатолій Дмитрієв.

Грамоту Харківської обласної ради Анатолій Федорович вручив командиру роти поліції особливого призначення ГУНП в Чернівецькій області Івану Рибінському, а також всі 24 буковинські спецпризначенці, які здобули заслужений авторитет та повагу харків'ян отримали листи пошани.

"Мені випала висока честь вітати з професійним святом та вручати високі відзнаки справжнім захисникам, - наголосив Анатолій Федорович.- Дякую усім працівникам Національної поліції Чернівців за віддану службу українському народу, за щоденний ризик власним життям в ім’я захисту народу та кожного громадянина! Дякую керівнику Анатолію Анатолійовичу Дмитрієву за високий професіоналізм, за згуртованість команди, за високий рівень довіри українського народу. Напередодні свята, бажаю всім правоохоронцям міцного здоров’я, вдалої служби та професійного зростання."



Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling