Харьков

На Харьковщине для бойцов 92 бригады строят казармы улучшенной планировки (фото)

20 июня 2019 13:44

На Харківщині, в рамках реалізації наймасштабнішого в історії нашої держави проекту щодо забезпечення житлом військовослужбовців Збройних Сил України триває будівництво гуртожитків покращеного типу. Три нових двоповерхові будівлі, кожна з яких розрахована на розміщення 120 військовослужбовців, зводяться на території військового містечка у с. Клугіно-Башкирівка Чугуївського району, де дислокується 92 окрема механізована бригада.

У кімнатах гуртожитків планується розмістити від чотирьох до шести осіб. Кожні дві кімнати об’єднані в блоки з окремим санвузлом та душовими. Крім того, гуртожитки обладнано кухнями та побутовими приміщеннями.

Наразі у зведених новобудовах виконані роботи щодо водо- та електропостачання, встановлено вікна з енергозберігаючими склопакетами, здійснено утеплення фасадів та завершується облаштування крівлі. Попереду – внутрішньо-оздоблювальні роботи та закупівля меблів.

За даними відділу капітального будівництва та ремонту Східного територіального квартирно-експлуатаційного управління, готовність об’єктів на даний момент складає понад 80 відсотків. Планується, що їх здача в експлуатацію та облаштування прилеглої території відбудеться в наприкінці цього року.

Джерело


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling