Харьков

Представители Посольства США обговорили с харьковскими гвардейцами варианты сотрудничества

8 июня 2019 10:37

Об этом рассказывает пресс-служба Национальной гвардии Украины:

У військовій частині 3017 Східного оперативно-територіального об’єднання відбувся робочий візит представників відділу оборонного співробітництва при Посольстві США в Україні полковника Квіна Уоффорда та полковника Роберта Пітерса. Метою візиту стало ознайомлення з діяльністю військової частини та обговорення можливих напрямків співробітництва.

Під час візиту гості відвідали військові містечка бригади, де були представлені робота мультимедійного тиру, унікальний мобільний центр психологічної підтримки, містечко командного згуртування «Тимбілдинг». Також військові колеги мали можливість ознайомитись з зразками озброєння та техніки, які знаходяться на озброєнні військової частини. Були представлені елементи тилового забезпечення ротно-тактичної групи в польових умовах, пункт дозаправки техніки та медичний пункт батальйону.

«Співпраця такого рівня дає змогу ефективно налагодити взаємодію між нашими відомствами. Обмін міжнародним досвідом для Нацгвардії є важливою складовою розвитку. Сьогодні ми набираємо обертів у військовому співробітництві наших держав, а також інтегруємо знання іноземних військових фахівців у нашу повсякденну службово-бойову діяльність», – зазначив начальник Східного територіального управління генерал-лейтенант Юрій Лебідь.

Крім того, іноземна делегація побачила й місця підготовки особового складу Нацгвардії, де систематично проводяться злагодження бойових підрозділів. Так, на малому тактичному полі підрозділи показали відпрацювання взаємодії під час бойових дій проти умовного противника, а також змішана ротно-тактична група зенітних та механізованих підрозділів провела показові заняття на полі протиповітряної оборони.

«Приємно вражений масштабами та потужністю військової частини, дійсно можна побачити, які створені умови для бойової підготовки підрозділів НГУ та забезпечення українських військових. Такий обмін досвідом, як у навчанні, так і при виконанні бойових завдань є невід’ємною частиною нашої співпраці», – наголосив аташе з питань оборони Посольства США в Україні полковник Квін Уоффорд.

Завершилася зустріч показовим виступом кінологічного підрозділу Східного-територіального управління. Американські гості висловили вдячність за результативність зустрічі, командуванням було досягнуто розуміння важливості спільних заходів та партнерської взаємодії, а також встановлено вектори на майбутнє продуктивне співробітництво.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling