Спорт

В Луцке гвардейцы присоединились к массовому велопробегу (фото)

27 мая 2019 17:14

Об этом сообщает пресс-служба НГУ:

У Луцьку відбулася традиційна Всеукраїнська акція «Велодень-2019», метою якої є популяризація велосипеда як зручного та екологічного виду транспорту. Цьогорічне свято вразило своєю масштабністю, об’єднавши понад три тисячі велолюбителів.

Учасниками заходу стали і військовослужбовці військової частини 1141 Західного оперативно-територіального об’єднання НГУ. Разом з лучанами вони взяли участь у масовому велопробігу, проїхавшись головними вулицями міста.

Уже третій рік поспіль участь в акції бере старший прапорщик Віталій Михальчук. Зізнається, для нього велосипед уже давно став невід’ємною частиною життя.

«Кататися на велосипеді я почав змалечку і до цього часу не розлучаюся зі своїм «двоколісним другом». Майже щодня їжджу велосипедом на роботу, бо вважаю цей вид транспорту не лише найекологічнішим, але й найзручнішим. Що може бути краще вело прогулянки на свіжому повітрі у гарний сонячний день?» - зазначає Віталій.

Після фінішу на всіх учасників велопробігу чекала спортивно-розважальна програма з тематичними конкурсами та змаганнями.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling