Политика

30 апреля от пули вражеского снайпера погиб украинский военнослужащий Владимир Куцик (фото)

1 мая 2019 13:22

Об этом на своей странице в соцсети сообщила 24 ОМБр имени короля Даниила:

Із великим сумом повідомляємо Вас про важку втрату у Королівській бригаді. Вчора, 30.04.2019 року, у районі населеного пункту Мар’їнка, Донецької області, внаслідок ураження ворожим снайпером, загинув наш побратим – Куцик Володимир, 1968 року народження, житель села Стоянів, Радехівського району, Львівської області.

Солдат Куцик Володимир Анатолійович знаходився на спостережному посту взводного опорного пункту одного із підрозділів бригади та виконував бойове завдання.

Під час зміни Володимиром позиції бойовики відкрили вогонь із новітньої російської снайперської гвинтівки калібру 12,7 мм. Одна із куль поранила нашого захисника. Йому відразу було надано невідкладну медичну допомогу та розпочато евакуацію до лікарні. Але, на жаль, поранення виявилося несумісним із життям.

Відповідальний, доброзичливий, щирий, завжди готовий прийти на допомогу і навчити. З повагою ставився до своїх командирів, не зважаючи на те, що був набагато старшим за них. Користувався повагою у колективі – таким Володимир Анатолійович залишиться у нашій пам`яті.

Вічна пам'ять друже.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling