Политика

В Киеве откроется 12-й Форум Безопасности

11 апреля 2019 08:24

Об этом сообщают организаторы мероприятия:

"11-12 квітня відбудеться 12-ий Київський Безпековий Форум, організований Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну». Цьогорічний Форум збере рекордну кількість учасників – понад 1000. Серед них – високі посадовці Української держави та державного керівництва, дипломатії й експертного середовища із понад 20 країн світу.

Назва цьогорічного Форуму: «Невтомна хвиля: Стратегічний вибір України та Заходу». Образ «невтомної хвилі» – це посилання на однойменну книгу сенатора США Джона МакКейна, про справу якого та підтримку України, зокрема, йтиметься на Форумі.

Київський Безпековий Форум, що проходитиме між першим і другим туром президентських виборів, головну увагу зосередить на зовнішньополітичних і безпекових пріоритетах претендентів на посаду глави держави, а також майбутніх виборах до Верховної Ради й формуванні парламентської коаліції.

У колі обговорень під час 15 панельних дискусій Форуму – стратегічний вибір України і Заходу, політична, економічна, безпекова і культурна взаємозалежність України і західного світу.

Окрема дискусія буде присвячена відносинам України й НАТО та перспективам отримання плану набуття членства в Альянсі. Євроатлантична тема буде також в центрі уваги американської панелі – широкої експертної дискусії, присвяченої зовнішній політиці США у час президентства Дональда Трампа, яку Київський Безпековий Форум проводитиме спільно з Атлантичною Радою.

У рамках Форуму пройде й серія регіональних сесій, серед яких панель про стратегічне партнерство Києва і Варшави та спеціальний захід, присвячений безпековим аспектам взаємодії між Україною, Румунією і Молдовою.

ДЛЯ ІНФОРМАЦІЇ:

Щорічний «Київський Безпековий Форум» заснований Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» у 2007 році. Відтоді Форум щороку стає платформою для дискусій на високому міжнародному рівні щодо актуальних питань національної безпеки, безпекових питань Чорноморського регіону, Європи та світу"


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling