Политика

В Северодонецке выявлена агитация за Порошенко (фото)

31 марта 2019 12:59

Об этом сообщают наблюдатели ОПОРЫ:

У Сєвєродонецьку Луганської області у під’їзді житлового будинку спостерігачем ОПОРИ виявлено агітаційну продукцію чинного Президента України Петра Порошенка.

Буклети-запрошення були розкладені у поштові скриньки одного із житлових будинків міста за адресою проспект Гвардійський 27 б. У них міститься детальна інформація відносно того, що потрібно пам’ятати, обираючи Президента, корисна інформація в день голосування. Поряд із цим, внизу буклета великими літерами зазначено, що 31 березня Україна обирає Петра Порошенка.

Спостерігач ОПОРИ та громадський омбудсмен із захисту виборчих прав Громадянської мережі ОПОРА в Луганській області викликали поліцію на місце події та складають відповідну заяву.

Наразі можна говорити про порушення ст. 57 ЗУ «Про вибори Президента України», в якій зазначено, що передвиборна агітація розпочинається кандидатом на пост Президента України наступного дня після дня його реєстрації Центральною виборчою комісією і закінчується о 24 годині останньої п’ятниці перед днем виборів, а також, що передвиборна агітація закінчується о 24 годині останньої п'ятниці перед днем виборів.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling