Харьков

Гвардейцы стали сильнейшими в соревнованиях по военно-спортивному многоборью в Харькове

26 марта 2019 16:26

Об этом сообщает пресс-служба Восточного теруправления Национальной гвардии Украины:

На базі спортивного комплексу Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба пройшов чемпіонат з військово-спортивних багатоборств. За звання кращих змагалися збірні усіх силових відомств та міністерств України.

«Розділ бойового двоборства включає в себе стрільбу з пневматики та всестильовий бій, куди входить вся ударна техніка, крім ударів колін і ліктів, а також кидкова техніка, больові і задушливі прийоми. Близько 100 чоловік було представлено на даних змаганнях від відомств, але саме наші спортсмени вибороли 1 місця майже у всіх вагових категоріях», – розповідає начальник фізичної підготовки і спорту родів військ і служб військової частини 3018 майор Олександр Престінський.

У складі збірної Національної гвардії України були представлені 38 учасників у всіх вагових категоріях. Наші військовослужбовці вкотре гідно представили Національну гвардію України. Ми здобули перше загальнокомандне місце, як і три роки поспіль.

«Згідно правил і регламенту змагань кількість учасників команди необмежена, але у ході тренувань були відібрані найкращі спортсмени. Як тренер збірної я був з командою з першого до останнього дня навчально-тренувального збору, разом ми кожного дня завзято готувались і зробили все можливе для того, щоб сьогодні був такий результат», – зазначив заслужений тренер України, заступник начальника кафедри фізичної підготовки та спорту НАНГУ підполковник Олександр Хацаюк.

«За допомогою таких змагань ми розвиваємо у бійців ті якості, які сприяють розвитку професіонального досвіду. Це і функціональна підготовка і спеціальна підготовка зі стрільби. Ті хто стає чемпіонами в вагових категоріях, по кваліфікації мають змогу стати майстрами спорту України. Для хлопців це додатковий стимул отримати спортивне звання, показати свої сили та вміння. Ми традиційно показали, що в НГУ найкращий рівень підготовки та питанням спорту у нас приділяється багато уваги», – підсумовує начальник відділу фізичної підготовки і спорту Головного управління Національної гвардії України полковник Сергій Лещеня.

Вже втретє збірна Національної гвардії України виграє цей чемпіонат, тож вітаємо учасників змагань з черговою перемогою та бажаємо наснаги до нових звершень.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling