Харьков

Ко Дню Нацгвардии в Слобожанской бригаде открыли новые объекты (фото, видео)

26 марта 2019 15:57

Об этом сообщает пресс-служба Восточного теруправления НГУ:

Новий спортивний зал площею 220 квадратних метрів містить сучасну зону для заняття кросфітом, фітнесом та зоною для тренувань з бойових видів спорту. Показові виступи для гостей підготували військовослужбовці - Чемпіони світу з дзюдо, самбо та гирьового спорту.

«Новий спортивний зал дасть нам змогу виховувати ще більше чемпіонів-військовослужбовців, а також підтримувати традицію спортивного виховання серед бійців», - зазначив начальник фізичної підготовки та спорту підполковник Денис Сторожев.

Окрім залу, у Слобожанському з’єднанні побудували та обладнали сучасний навчальний клас для занять з тактичної та спеціальної підготовки. Одночасно у класі зможуть навчатися 40 військовослужбовців. Серед оновлених об’єктів – капітально відремонтовані продовольчий склад та овочесховище.

Святкування річниці з дня створення Нацгвардії продовжилося святковим концертом. Гвардійців вітали представники місцевих органів влади та взаємодіючих правоохоронних органів. Святковий концерт підготували артисти Великого академічного Слобожанського ансамблю пісні і танцю.

«5-та річниця – це привід проаналізувати досягнуте та визначити вектори розвитку на майбутнє. Сучасність вимагає від гвардійців максимальної енергії, відповідальності та професійності. Служба у Нацгвардії – для мужніх, сильних, чесних, принципових і, з добрим серцем військовослужбовців. Щиро вдячні за підтримку усім, хто сприяв у розбудові Національної гвардії України», - сказав командир бригади полковник Сергій Уніятов.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling